Rabel in NL

Het gaat heel goed met ons, Rabel heeft het best naar zijn zin, is heel lief en slim .We hebben afgelopen vrijdag gewandeld in het streekbos met de honden van mijn zoon en dochter. Rabel heb ik losgelaten en het was een succes. Hij ging als een speer maar als ik hem riep kwam hij meteen, dat viel reuze mee en ook het spelen ging goed ,geen gegrom of zo. Met lopen is het wel eens lastig, hij is erg nieuwsgierig naar andere honden en wil graag spelen en wil dan wel eens wat trekken. Maar dat komt wel goed.

Groeten van mij en een pootje van Rabel.

Op 20 november 2017 ontvingen we weer een fijn bericht over Rabel :
Het gaat prima met Rabel, hij is heel lief en aanhankelijk en kan goed met de kat overweg. Als ik hem uitlaat op de vest of in het streekbos loopt hij los en dat gaat goed met andere honden. Hij speelt graag en is enorm snel, laatst had hij een haas ingehaald.
Aan de riem gaat ook beter, het is wel even oppassen als er een andere hond passeert, maar ook dat gaat steeds beter. Ik kan nu goed het verschil zien, hij was zo gestrest en angstig toen hij pas bij mij was, nu is hij heel ontspannen en rustig echt een lieverd en iedereen vind hem leuk.

Comments are closed.