Wij zijn thuis aangekomen met Archie. We zijn zo blij met hem!! Het is zo een lieve hond. Zo dankbaar dat hij bij ons is en hij wil alleen maar knuffelen. Toen we aankwamen op Schiphol vroeg mijn moeder aan iemand waar we hem op konden halen en dat was heel toevallig Marjolein.  We waren heel blij dat zij er was ! Ze vertelde over 22 april en wij vinden het heel leuk als wij er bij mogen zijn ! Een knuffel van Archie en heel erg bedankt voor jullie hulp!!  We zullen zeker jullie stichting aanbevelen!

 

Op 5 februari 2018 ontvingen we bericht over Max en heel veel leuke foto’s.

Hierbij even een update en wat foto’s van Max! We zijn zo blij met hem 😍 Ben echt helemaal verliefd! Het is echt een hele lieve hond en houdt heel veel van aandacht haha!  Alleen blaft en hapt hij nog steeds naar andere mensen als die bij mij of mijn moeder in de buurt zijn. Ook is hij nog heel schrikachtig op straat. We proberen hem zoveel mogelijk te ‘trainen’ en te helpen om dit te verbeteren. Hebben misschien nog wat tips?!

Eind april 2018 ontvingen we weer goede berichten over Max :

Met Max gaat alles goed ! Het is zo’n lieve hond! We zijn allemaal helemaal weg van hem 😍 In het begin kon Max nog niet alleen zijn, als hij je niet zag ging hij gelijk piepen, blaffen en plassen van angst. Ook was hij nog niet zindelijk en hapte hij naar andere mensen. Gelukkig waren mn moeder en ik 3 maanden vrij dus konden we daar met Max aan werken en hem alle liefde geven. Alleen is hij nog heel bang op straat en voor kinderen. Maar gaat het steeds beter en vindt hij iedereen steeds leuker en liever en als hij je kent knuffelt ie de hele dag met je! 8 mei gaat ie naar de kapper dus dan hebben we weer een ‘nieuwe’ hond ,haha! Maar we zijn zo blij dat we hem gehaald hebben!!