Aangezien de komst van Fiona een beetje anders is verlopen ivm onze vakantie en daardoor geen persoonlijk contact wilde wij even een update geven. Fiona heeft de eerste dagen bij iemand anders doorgebracht waar ze al erg nieuwsgierig en enthousiast was. Ze deed het eigenlijk vanaf het begin af aan al super goed. Alle dagen zindelijk geweest en reageerde daar nauwelijks op de poes in huis en wilde alleen maar knuffels halen.

De zaterdag is ze bij ons in huis gekomen. Ook hier is ze erg enthousiast, onderzoekend en totaal niet bang of angstig. Continu aan het kwispelen. Naar haar knuffels en speeltjes kijkt ze nog niet om want ze wil het liefst de hele dag door knuffels en kusjes geven aan haar baasjes

Wandelen aan de riem en commando’s zijn nog een uitdaging voor haar. Waarschijnlijk zal ze de taal niet begrijpen of is dit haar nooit goed aangeleerd. Ook op eten is ze enorm gefixeerd en zal daarin wel echt begeleid moeten worden. Ze vindt echt alles lekker!

De poes in huis vindt het allemaal nog maar spannend ondanks dat Fiona er nauwelijks of niet op reageert. Langzaam aan zijn ze steeds meer in dezelfde ruimte aanwezig maar dit heeft nog wat meer tijd nodig. Fiona is een enorme lieverd waar naar ons idee ook helemaal geen kwaad in zit. Tot nu toe doet ze het ontzettend goed allemaal ! Haar Chip is geregistreerd en zodra ze wat meer gewend is bij ons willen we kijken voor een basis cursus voor wat commando’s en het wandelen.