Aangezien de komst van Fiona een beetje anders is verlopen ivm onze vakantie en daardoor geen persoonlijk contact wilde wij even een update geven. Fiona heeft de eerste dagen bij iemand anders doorgebracht waar ze al erg nieuwsgierig en enthousiast was. Ze deed het eigenlijk vanaf het begin af aan al super goed. Alle dagen zindelijk geweest en reageerde daar nauwelijks op de poes in huis en wilde alleen maar knuffels halen.

De zaterdag is ze bij ons in huis gekomen. Ook hier is ze erg enthousiast, onderzoekend en totaal niet bang of angstig. Continu aan het kwispelen. Naar haar knuffels en speeltjes kijkt ze nog niet om want ze wil het liefst de hele dag door knuffels en kusjes geven aan haar baasjes

Wandelen aan de riem en commando’s zijn nog een uitdaging voor haar. Waarschijnlijk zal ze de taal niet begrijpen of is dit haar nooit goed aangeleerd. Ook op eten is ze enorm gefixeerd en zal daarin wel echt begeleid moeten worden. Ze vindt echt alles lekker!

De poes in huis vindt het allemaal nog maar spannend ondanks dat Fiona er nauwelijks of niet op reageert. Langzaam aan zijn ze steeds meer in dezelfde ruimte aanwezig maar dit heeft nog wat meer tijd nodig. Fiona is een enorme lieverd waar naar ons idee ook helemaal geen kwaad in zit. Tot nu toe doet ze het ontzettend goed allemaal ! Haar Chip is geregistreerd en zodra ze wat meer gewend is bij ons willen we kijken voor een basis cursus voor wat commando’s en het wandelen.

November 2019:

Met ons gaat het hartstikke goed. Met Fiona eigenlijk ook wel.
Nog 2x naar de dierenarts en dan zouden de behandelingen klaar moeten zijn.
Fiona eet goed, spuugt niet meer, alleen heel af en toe nog een plasje binnen maar dat nemen we maar voor lief. Komt vanzelf wel
Ze is echt een onwijze lieverd. Ze is steeds meer op haar gemak en komt steeds langer bij je liggen.
Fiona vindt het vooral fijn om over haar buikje gekriebeld te worden en dan gaat ze al helemaal op haar zij klaar liggen!
We genieten echt van haar!

Video Video

Op 10 april 2020 ontvingen wij weer een fijn bericht over Fiona met een leuk filmpje!

Even een kleine update.
Vandaag is volgens de gegevens onze lieve Fiona 10 jaar oud geworden, hoera!!
Dat worden vandaag nog wat extra snacks voor haar om dat te vieren!
Met Fiona gaat het hartstikke goed. Het is een blije, lieve hond en iedereen op straat als ze een andere hond wilt begroeten zegt dat ook. Ze gaat dan heel hard enthousiast rennen en “spelen”.
Volgende week moet zij weer langs de dierenarts voor haar jaarlijkse vaccinatie, maar Fiona kennende komt dat helemaal goed.
Wij zijn in ieder geval hartstikke gelukkig met haar en wij denken dat zij ook haar gelukkige plekje bij ons wel gevonden heeft.
De laatste avond wandeling loopt de kat ook altijd mee en dan zitten ze wat te dollen met elkaar. Ook zij gaan nog steeds helemaal prima met elkaar!
Een en al geluk met onze dierenkindjes!
In de bijlage nog een filmpje van Fiona!