Ja, mijn ouders zijn dol op June. En June is dol op iedereen!
Met June gaat het super. Wat een blij ei is het. Ze kwispelt zo hard dat haar achterpootjes mee dansen! Net happy feet, die pinguin!  Ze heeft alleen de eerste ochtend een plasje gedaan in de keuken maar dat is normaal. Verder geen plasjes in huis, ze gaat elke 2 uur even de tuin in. (Mijn ouders hebben een grote tuin.) En ‘haalt’ ze mijn ouders al wanneer zij naar buiten wil. Ze heeft al een autoritje gisteren met mijn vader achter de rug om mijn kinderen op te halen en dat vond ze prima. Geen gehuil met slapen, ze ligt alleen in de keuken. Toppertje is het. Begin gemaakt met commando zit!  Maar de halsband om doen vindt ze echt niets aan. Dat is voor nu een aandachtspuntje, zit die eenmaal om dan is er weer niets aan de hand. Met brokjes en geduld zullen we aan de slag gaan.
Donderdag heeft ze kennis gemaakt met Chico, mijn hondje. Dat zijn me er 2! Ze blijven spelen en ze spelen eigenlijk hetzelfde!  Ze zullen veel aan elkaar hebben, ze zijn ook ongeveer even oud. June is wel wat groter en sterker en met racen in de tuin wordt het wat te wild voor Chico. Maar in huis doet Chico weer drukker en heeft meer conditie. Ach het is geweldig. kan er uren naar kijken. Ik/ wij houden je op de hoogte.