De terugreis is goed gegaan. Ze lag ontspannen tegen mij aan te slapen. Thuis gekomen zelfs nog even met een bal gespeeld. Een heerlijk speels hondje. Ze heeft bij mij op de bank geslapen. Tja de gebroken nacht, niet direct alleen. Vandaag buiten geweest, zindelijk en spelen met blaadjes. Kraambezoek, met kadootjes en mensen vind ze erg gezellig. Kortom gaat goed!!
Negri nu genaamd Nena is nu bijna een week bij ons en het gaat erg goed met haar. Na een drukke gewenningsweek in huis, buiten in de kou en op de dagbesteding voor ouderen met dementie,kunnen we zeggen dat het heel erg goed gaat.
Nena is inderdaad een sociaal,gezellig hondje die van mensen houdt en zij al van haar. Wat wil je ook met zo’n mooi uiterlijk.
Na een paar weken gewenning gaat Nena ook nog naar de hondenopvang in het dorp waar ze gezellig in een roedel met soortgenootjes komt,ze heeft er al een kennismaking gehad.
Nena houdt van warmte ,ze mag graag op een fleece liggen ,lekker tegen ons aan op de bank,heerlijk toch,en dan is ze heel rustig. Ze heeft een speelkleed en mag ook graag met alle gekregen speelgoedjes spelen en niet te vergeten in de tuin……
Momenteel leren we haar ook met opbouw alleen te kunnen zijn en dat gaat steeds beter.
Ook het eten en drinken gaat goed en de zindelijkheid komt weer terug,af en toe nog wat in huis maar ach dat hoort erbij na een verhuizing.
Kortom, het gaat NENA GOED!!!! Een dikke knuffel van ons.

Op 1 februari ontvingen we bij Soza weer een fijn bericht en een leuke foto.

Hallo, even een bericht van ons en Nena. Het gaat erg goed met Nena die nu ongeveer 10 weken bij ons is. Ze voelt zich opperbest thuis, ze is een dappere dodo bij de hondenopvang en ze is een gezellige hond bij de dagbesteding waar de bezoekers altijd erg blij weer zijn als ze er is. Nena heeft een druk leven en is
‘s avonds lekker moe en ligt dan heerlijk op de bank en kan ook sinds kort alleen zijn in haar bench. Ook doet ze een hondencursus, wat ze erg leuk vindt en ook leert, het is een werkhondje.. een speelhondje… een gezelschapshondje.. een knap hondje dat vele harten verovert. Kortom, het gaat beestachtig goed!! Een dikke knuffel groet van ons.
Hallo diervrienden, vandaag 15 april is nena 1 jaar geworden. En dat is gevierd in het ontmoetingscentrum, dagbesteding voor dementerenden, waar nena ook werkzaam is. Een traktatie van heerlijke soesjes voor de mensen en voor nena snoepjes en een kauwlap. Het gaat goed met nena en heeft nu zin aan de nedrlandse warmte, ze vind het soms nog erg koud hier. Nena is een erg mooi hondje, niet veel groter geworden. Ze is slim, gezellig en vind mensen om haarheen erg belangrijk, vind alleen zijn niet zo leuk… Ook zit Nena op dagopvang voor honden, vind ze ook erg leuk. Ze heeft in 5mnd al veel geleerd maar weet wat ze wil… en soms niet wilt… een pubertje… Maar al helemaal gewend, een druk leventje waar velen van haar mogen genieten. Vooral de ouderen waar ze haast een therapiehond genoemd mag worden… waar ik probeer enige anekdotes op schrift probeer te zetten… Hopelijk melden zich nog vele nieuwe baasjes zich aan om nog meer.