Het is al weer dag 2 dat Princessa bij ons is. Ze loopt prima mee. Is gemoedelijk naar andere honden en trekt niet. Dit in tegenstelling van onze vorige hond. Toch nog deze nacht bij mij geslapen. Ze begint toch wel haar plekje op bed te veroveren, zodat ik zo’n beetje dubbel gelegen ligt te slapen. Toch maar een stokje voor steken! Ook was ik een klein uurtje van huis vanmorgen. Dit is prima gegaan. Ze heeft geen rommel gemaakt, en niets stuk gemaakt. Dus kan ik ook dit langzaam verder opbouwen. Gisteren was ik al even boven en dat ging ook al goed. Ik ben speciaal voor Princessa beneden gaan slapen in een ruimte achter de woonkamer om haar goed te observeren. Ze is wel weer levendiger dan gisteren. Is ook aan haar ogen te zien. Ze zoekt nog ├Ęcht wel haar plaats overdag. Ze was zomaar op een stapeltje oude kranten gaan liggen in de keuken. Verder gaat het uitlaten goed, loopt netjes mee.

Dag 3, vannacht heeft Princessa voor de 1e keer alleen geslapen. Wel lag ik in de kamer ernaast nog om te waken, zitten en-suites deuren tussen, maar ze deed het uitstekend!!! Niks vernield, geen behoefte in de kamer gedaan, en de hele nacht is ze rustig geweest. Nog een paar nachtjes en dan kan ik weer naar mijn eigen slaapkamer met een gerust hart. Net zijn we uit geweest, ze begint nu pas wat los te komen, maar geblaft heeft ze nog steeds niet. Gisteravond wilde ze absoluut niet de deur uit. Het regende, daar heeft ze een hekel aan. Wel geprobeerd, maar bleef vastbesloten op het pad staan, geen beweging in te krijgen!!

Goedemorgen, vandaag alweer vrijdag, dag 4. Het is ook vanacht goed gegaan. Princessa is een blije hond. Ze komt je ‘s morgens begroeten en hebben weer een wandeling gemaakt.