Gister is de reis van Rotterdam naar Groningen heel fijn verlopen. Ze sliep veel en lag lekker bij mij op schoot. Eenmaal thuis heeft ze even gegeten, ze vond het lekker, en is toen gelijk verder gaan slapen. We hebben haar meegenomen naar de slaapkamer en daar heeft ze tot 6 uur in haar mandje (met haar kleedje) geslapen. Toen kwam ze aan ons bed en heb ik haar uitgelaten. Was echt leuk; nog zo rustig in de stad en ze liep enthousiast maar zonder te trekken mee, en toen nog even weer slapen. Nu is ze wakker en voorzichtig nieuwsgierig. Ze kwispelt als ze ons ziet, komt ook bij ons maar aarzelt ook nog. Dat geeft niet, komt wel. We zijn heel blij met haar, ik weet het is kort dag, maar het voelt goed!

Even weer een berichtje over Puchi. Het gaat heel goed, maar man, wat heeft ze een koude start hier. Regen, wind en afgelopen week sneeuw! Dus een jasje voor haar gekocht. We spelen veel met haar en ze leert snel. Het alleen laten gaat naar tevredenheid. We laten haar steeds wat langer alleen in een grote bench met speeltjes en ze gaat er als wij er zijn ook gewoon in en daar ben ik blij om.

Het korstje is van haar oor en er is echt een hapje uit haar oor … Ik stuur wat foto’s en een filmpje mee. Daar lopen we met een goede vriendin van mij, zij heeft al 7 jaar een Spaans hondje. Heel gezellig samen.

We hebben het heel fijn met Puchi. Ik verheug me ook heel erg op de lente en het lekkere weer, maar ze geniet ook van wandelen in kou… dat is ook weer stoer. (en wij genieten ook)

Maart 2019:

Vandaag is Puchi twee maanden bij ons en ze is vandaag een jaar. Het gaat heel goed met de kleine dame. Ze is vrolijk, speels en lekker ondeugend. Afgelopen vrijdag is ze naar de trimmer geweest en daar is haar vacht geplukt. We hebben een heel ander hondje gekregen. Eerst werd ze nog wel eens Frekkeltje genoemd en nu vinden veel mensen haar een Bambi. Ik stuur 2 filmpjes en foto’s mee. Met de foto’s zie je Puchi voor en na, beide erg leuk. We gaan de komende tijd bezig met Puchi in de mand en op de fiets. En over een maand ofzo hopen we onze eerste camperuitstapje met haar te maken, naar het strand. Heel veel zin in.

 

April 2019:

September 2019:

Even weer een bericht over Puchi. We zijn weer terug in Groningen na een heerlijke vakantie in het zuiden. Het gaat heel goed met haar. We zijn met de camper door Frankrijk getrokken en hebben veel plezier gehad. Het was best spannend hoe zij het zou vinden, maar dat ging heel goed. Steeds een paar uur per dag gereden en dat was heerlijk, daarna alle tijd om te wandelen en te spelen. We zijn nu 3 weken weer terug en ook thuis is het weer fijn om te zijn. Ze heeft haar vriendjes hier, heerlijk speels en ontzettend lief. We hebben het heel goed samen!