Haar nieuwe baasje schreef eerst : Het gaat heel goed met Vida. We zijn bezig met haar spieropbouw om alles weer een beetje strak te krijgen. Ook speelt ze heel graag met mijn dochter en dat vind Vida helemaal geweldig. Met andere honden gaat het ook steeds beter. Van kinderen is ze nog steeds een beetje bang maar dat is wel al een stuk verminderd. Ook gromt ze bijna niet meer naar mensen en komt ze snel kennis maken. Ook groet ze je vaker als je binnenkomt. Ze vraagt ook nu sneller aandacht als ze iets wil. Zo weten we ook wanneer ze naar buiten wil want dan gaat ze rondjes lopen om de tafel.  Ze gaat steeds met stukjes vooruit. Met uitlaten laat mijn dochter haar altijd los en dat gaat ook super goed. Vida luistert goed naar haar naam. Ze probeert haar nu ook trucjes te leren zoals zitten, pootje en liggen.

Ondanks bovenstand verhaal ontvingen we begin april heel triest nieuws voor Vida: haar huidige baasje wil niet meer voor Vida zorgen en we zijn dus met spoed op zoek naar een nieuw huis voor haar. Een baasje die haar wel tijd een aandacht geeft, honden gewend is en die op een zachtaardige maar heldere manier leiderschap toont en grenzen aangeeft. Meldt u zich dan zsm bij ons voor meer informatie over Vida, die uiteraard bezocht kan worden in NL om kennis te maken. Het is een schat van een hond.

Vida is op 8 augustus 2018 bij een nieuw baasje aangekomen. Dit gezin heeft al een hond en nog meer dieren. Het gaat nu erg goed met haar en zij en de nieuwe baasjes zijn blij met elkaar.

We ontvangen met regelmaat leuke foto’s waar we erg blij mee zijn en die kunt u bekijken via de link bij Vida.