Dit is wat haar nieuwe baasje ons al snel liet weten: binnen gaat het al heel goed met Zara, ze leert super snel. Kan al op haar plaats en ook blijven als ik het zeg. Buiten vind ze het nog niet zo leuk en heel eng maar dat zal wel gaan loslopen.

In augustus kregen we dit leuke bericht met weer nieuwe foto’s van Zara.

Zaartje gaat vooruit. Ze is inmiddels zinnelijk en heeft veel plezier met wandelen. Ze is nog wel heel schrikachtig en elke nieuwe situatie is spannend… ook mensen enzo. Maar vergeleken met 10 dagen geleden is er al een wereld van verschil. Ze is heel lief, en barst van de energie.┬áVolgende week ga ik met haar cursus doen drie ochtenden in de week. Ik denk met de tijd komt alles goed, maar voor nu is het heel veel werk maar ook leuk….alleen ik kan haar energie niet bijhouden­čśÇ

Op 5 maart ontvingen we weer nieuws over Zara :

Het ging na een maand of 4 echt wel wat beter, en nu nog beter.
De angst is veel en veel minder gelukkig, ze is helemaal zindelijk (daar had ze ook terugvallen in ) en ze is gewoon vrolijk en ontzettend energiek ! Ik ga met haar 2 uur per dag naar het strand of het bos, en aan het strand gaat ze als een paard zo snel achter elke meeuw aan, dus ik heb wel een sportief dametje in huis !!

Zara in NL Filmpje