Welkom bij Soza

Soza is een ANBI, ofwel een Algemeen Nut Beogende Instelling.  Dat houdt in dat de belastingdienst ons als dusdanig erkent en geen belasting heft over giften en schenkingen.  Om die status te behouden dienen wij jaarlijks aan te tonen bij de Belastingdienst hoeveel er binnenkomt en uitgegeven wordt en waaraan. Tevens dient sinds januari 2014 de volgende informatie gepubliceerd te worden:

(more…)

|

zoekt rust en liefde

UPDATE donaties Thor: Er is door heel veel lieve mensen al gedoneerd voor de operatiekosten van Thor. Door zeepjes te bestellen bij de a.s. adoptiebaasjes voor 345 euro!! (zie hieronder mocht je daarover mee willen weten) en op de rekening van Soza en via de donatiemodule Geef.nl voor 255,00!! Dus in totaal is er 600 euro gedoneerd. Zijn we vreselijk blij mee. De dierenarts- en operatiekosten voor Thor tot nu toe bedragen 1435 euro, dus extra donaties blijven natuurlijk meer dan welkom! Lees hieronder verder voor de start van het verhaal
In december is herder Thor gevonden op straat. Hij is aangereden en brak oa een poot en heup. Dat is de reden dat zijn baas besloot hem weg te doen en achter te laten. Hij is door een vrijwilliger opgevangen en inmiddels al 2x geopereerd. Gelukkig hebben we 2 hele lieve baasjes in NL gevonden die hem na zijn revalidatie willen adopteren en verder verzorgen. Aangezien de kosten voor de operaties zijn flink gestegen en nu willen zij geld inzamelen om dit te kunnen bekostigen. Zij maakten al zeepjes en de opbrengst hiervan doneren ze nu voor deze operaties. Hoe lief is dat?
Ze hebben zeepjes in alle kleuren, geuren en modellen. Oa honden en kattenzeepjes maar ook heel veel andere (dieren) thema’s. Leuk voor jezelf maar ook als kado. Als jullie deze missie willen steunen kijk dan op hun site. https://dezeeptuin.nl/missie/nieuwe-missie/ Na bestelling kan je in het opmerkingen veld zetten wat je evt extra wensen zijn en dat het voor Thor is. Hij is inmiddels op 30 juni 2020 in NL aangekomen en heet nu Ocky. Hij heeft zelfs al een Facebook pagina. Gewoon doneren voor de operatie-kosten mag natuurlijk ook! via de donatiemodule hiernaast of op onze bankrekening ovv “operaties Thor”

Inmiddels is er via de Soza Site al 190 euro gedoneerd voor Thor!

Alle gulle gevers enorm bedankt!

We ontvangen helaas niet van alle donateurs een emailadres en kunnen dus niet iedereen persoonlijk bedanken!